Förlovningsringar

EGEN DESIGN

Våra förlovningsringar har ett formspråk där diamanten får stå i fokus. Vi använder oss av exklusiva metaller, där nätta klor omfamnar diamanten på ett sätt där just diamanten framhävs och får ta plats. Våra skickliga guldsmeder skapar varje ring för hand så att den ska motsvara personlig smak och stil. Titta gärna igenom våra signaturkollektioner, eller boka in ett möte med våra designers för att skapa ditt egendesignade smycke.

Signature

‘Signature’ är en stilren, klassisk ringdesign. Den har en nätt ringskena som smalnar av mot diamanten. Du kan välja att få ringen med fyra eller sex klor, samt med eller utan sido-diamanter.

Se Hela Kollektionen

Classic

Classic Kollektionen har en något rakare ringskena med en vacker katedral-infattning som håller huvuddiamanten.

Se Hela Kollektionen

Icon

Icon-kollektionen är vår mest ikoniska och bästsäljande design. Spetsskenan ger ringen ett ytterst nätt utseende och en hållbar strukturell integritet. Icon’s solitärringar kan designas med fyra eller sex nätta klor som håller diamanten på plats.

Se Hela Kollektionen

A.P. One

Haloinfattningen är en modern design. Den kännetecknas av en vacker diamant omgiven av en halo/carmosé av sofistikerade pavéstenar. Designen kan utföras med runda briljantslipade diamanter och fancy-slipade diamanter såsom kudd-, dropp-, oval- eller smaragdslipning samt med eller utan sido-diamanter.

Se Hela Kollektionen

Tulip

Dessa solitärringar har en lite rakare ringskena men med ett mjukt intryck. Ringarna skapas främst med fancy-slipade diamanter men kan även göras med en rund briljantslipad diamant.

Se Hela Kollektionen

Constance

‘Constance’ är en trestensdesign som fokuserar på att framhäva mitten-diamanten. Ringskenan är tunn och klorna nätta. Du kan själv välja form och storlek på dina diamanter för att få den effekt som önskas.

Se Hela Kollektionen