Vår Service

Smycken måste tas hand om regelbundet. Vi vill vara din juvelerare för livet och vi ser fram emot att bjuda in dig till vår butik år efter år för rengöring, polering och andra underhåll som behövs göras för ditt smycke. Tjänster, så som ultraljudbad rengöring, polering, rhodium-plättering, kontroll av fattningar, storlek och längdjustering är kostnadsfritt och gäller livet ut.

Boka Ett Möte

Vi har förståelse för att det kan kännas stort att köpa ett smycke och vill givetvis att våra kunder ska känna sig trygga genom hela processen. Vi kommer skapa ditt smycke innan du går vidare med en betalning eller en förbindelse. Om du skulle vilja justera något med ditt smycke så kan detta enkelt göras under produktionen. Om du, mot förmodan, inte skulle vara nöjd med smycket efter att vi har skapat det, så har du ingen skyldighet att köpa det. Ett fåtal smycken går inte under denna service, om detta skulle vara fallet så kommer din säljare noggrant gå igenom med dig vad som är inkluderat i servicen och vad som inte är det.

Om du skulle behöva returnera eller byta en produkt så kan du enkelt göra detta utan att uppge anledning. Vi erbjuder 60 dagars retur och bytesrätt och om du skulle behöva förlänga denna tid ber vi dig att kontakta din säljare.

Ett fåtal smycken går inte under denna service, om detta skulle vara fallet så kommer din säljare noggrant gå igenom med dig vad som är inkluderat i servicen och vad som inte är det.

Varje smycke är unikt och representerar ofta minnen eller speciella tillfällen för sin bärare. De flesta smycken går att gravera och denna service är alltid inkluderad. Gravyr kan göras samtidigt som smycket är i produktion, eller efteråt. Att gravera ett smycke tar vanligtvis 1-3 dagar beroende på komplexitet.

Kostnad: Kostnadsfritt

Dina smycken ska alltid kännas bekväma att bära. Våra guldsmeder kommer använda sin erfarenhet och exceptionella känsla för att försiktigt forma om din ring eller justera längden på din kedja, med respekt för det originella hantverket och estetiken som ligger bakom. Denna process tar vanligtvis 1-3 dagar.

Kostnad: Kostnadsfritt

Vi vill vara din juvelerare för livet och är engagerade i att hjälpa dig ta hand om dina smycken. Varje år kommer din säljare bjuda in dig till butiken för en årlig check-up vilket inkluderar; kontroll av fattningar, kvalitetskontroll och polering. Om du misstänker att du kan ha skadat smycket så rekommenderar vi att du besöker oss så snabbt som möjligt för denna typ av check-up också.

Kostnad: Kostnadsfritt

 

Rengöring av smycken görs i ett ultraljudsbad som finns i vår butik på Strandvägen. Denna service går att göra måndag till fredag och är tillgänglig hur ofta du önskar. Processen tar 10-15 minuter och vi kommer samtidigt göra en kvalitetskontroll av smycket för att säkerhetsställa att det är i bra skick. Perfekt att göra innan en middag eller ett event!

Kostnad: Kostnadsfritt