Juvelerare A.P. Shaps

Juvelerare A.P. Shaps butik ligger på Strandvägen i centrala Stockholm och hit är du alltid välkommen för att prova smycken och lära dig mer om diamanter. Vi arbetar enbart och uteslutande med diamanter av högsta kvalitet då vårt signum är en kvalitetsstämpel. All personal som arbetar för A.P. Shaps är utbildade gemmologer och diamant-graderare samt har en flerårig erfarenhet av exklusiva smycken. 

Juvelerare A.P. Shaps

Juvelerare A.P. Shaps butik ligger på Strandvägen 11 i centrala Stockholm och hit är du alltid välkommen för att prova smycken och lära dig mer om diamanter. Vi arbetar enbart och uteslutande med diamanter av högsta kvalitet då vårt signum är en kvalitetsstämpel. All personal som arbetar för A.P. Shaps är utbildade gemmologer och diamant-graderare samt har en flerårig erfarenhet av exklusiva smycken. 

ÖPPETTIDER


Enbart tidsbokade möten
Mån: 10.00 – 17.00
Tis: 10.00 – 17.00
Ons: 10.00 – 17.00
Tor: 10.00 – 17.00

Drop in besök
Fre: 11.00 – 16.00

Lör: Stängt
Sön: Stängt

Vi tar främst emot kunder efter tidsbokning för att säkerhetsställa en förstklassig one-on-one service. Om ni inte hittar en tid i vår kalender som passar er, vänligen kontakta oss så hjälper vi er hitta en tid som är utanför våra ordinarie öppettider.

BOOK AN APPOINTMENT

Vi tar endast emot kunder efter tidsbokning för att säkerhetsställa en förstklassig one-on-one service. Om ni inte hittar en tid i vår kalender som passar er, vänligen kontakta oss så hjälper vi er hitta en tid som är utanför våra ordinarie öppettider.

BOOK AN APPOINTMENT