Solitärringar

FANTASTISKT GRACIÖST

Våra ringar skapas för hand I vår ateljé I Stockholm. Upptäck våra signaturkollektioner eller kontakta oss för att designa ditt egna smycke.

Haloringar

MODERNT & SOFISTIKERAT

Den haloinfattade förlovningsringen kännetecknas av en unik singeldiamant omgiven av en halo av sofistikerade pavéstenar. Det är en modern design som ofta skapar en wow-effekt där diamanten ser märkbart större ut än en design där man endast använder sig utav en diamant. Designen kan utföras med runda briljantslipade diamanter, såväl som med kudd-, oval- eller smaragdslipade diamanter.

Trestensringar

VACKER CENTERDIAMANT

Trestensringen består av en vacker centerdiamant flankerad av perfekt matchade sido-diamanter. Denna design har ofta en rund diamant i mitten men kan skapas med flera andra diamantformer, bl.a. smaragd eller oval-slipning.

Allians och Vardagsringar

DEN EVIGA KÄRLEKEN

Eternity ringar, eller helallians-ringar används vanligtvis som vigselringar eller ringar vid ettårsjubileum. Diamanterna som är infattade hela vägen runt ringen symboliserar den eviga kärleken. Utöver att de används som ”kärleksringar” bärs alliansringar ofta som stapelbara ringar till vardags.

Ringar för Herr

ENKELT & ELEGANT

Våra ringar har en smakfull design och utformning och kan sammanfattas som klassiska. Insidan av ringen är speciellt utformad för att ge en bekväm känsla och komfort.