Diamantörhängen – Örhängen i Stockholm

Vi har diamantörhängen som passar för alla – vi har guldörhängen och örhängen i platina som matchas ihop med den tidlösa och eleganta diamanten. Har du någonsin letat efter örhängen som du har tänkt dig, men inte kunnat hitta dem någonstans? Det bästa med att våra diamantörhängen är att de kan designas ut efter vad din smak och stil. Vi har olika diamantslipningar och diamantstorlekar. Det gör att det blir enklare för dig att följa vad du, din partner, vän eller den lyckliga som ska få diamantörhängena vill ha.

Studörhängen

PERFEKTA TILL VARDAGS

Studörhängen består oftast av två, perfekt matchande diamanter som är omslutna av fyra eller sex klor med ett fäste i guld eller platina baktill. Eleganta och perfekta till vardags. Våra diamantörhängen kan designas med olika diamantslipningar och diamantstorlekar.

Creoler och hängande örhängen

TIMELESS & CLASSIC

The quintessential evening jewelry for those who want a statement piece with a timeless and classic touch. Browse through our collections of classic diamond hoops, bezel drop earrings or colored gemstones.

Våra örhängen

Våra örhängen finns i alla kollektioner som vi har skapat och designat själva. De kollektioner de handlar om är Cross diamantörhängen, Modern Icon diamantörhängen, klassiska diamantörhängen, Petit diamantörhängen. Det finns även A.P. One diamantörhängen samt Bezel diamantörhängen och alla dessa finns i guld eller platina fästen baktill. Kollektionen som heter Signature logo som också är diamantörhängen har till skillnad mot de andra guld i fästet bakom diamanten.

Örhängen för dam

Vi har ett brett sortiment av olika örhängen för dam – diamantörhängen i guld och platina. Örhängen för dam är perfekt om du är ute efter ett par för dejt, fest, att ha på jobbet eller varför inte bara till vardagen?
A.P. Shaps skapar hantverken utifrån användarens egna design för att skapa örhängen som inte endast är till för att komplettera klädsel eller stil, utan också för att varje örhänge för dam blir unik och präglar sin egen känsla. Varje detalj av kollektionerna vi har är noggrant utformad för att skapa en harmoni av skönhet och funktionalitet, vilket gör dessa örhängen till en perfekt följeslagare för alla tillfällen – vare sig det är en glamorös kväll ute på stan eller en elegant tillställning.

Med våra örhängen för dam kan du förmedla din personliga stil och låta ditt individuella uttryck lysa igenom. Väljer du en enkel och klassisk stil eller föredrar något mer djärvt och uttrycksfullt, finns det ett par örhängen för dam – för varje smak och personlighet.

Våra örhängen för dam är väldigt omtyckta och passar perfekt till din blivande fru eller som brudsmycken. Vi har också flera smycken för förlovning och vigsel här där du kan hitta matchande eller olika set som stärker brudens klädsel på olika sätt.