Smycken

EYE CATCHING JEWELRY

Våra kollektioner erbjuder olika stilar, från modernt till klassiskt. Vi låter diamanterna stå i fokus och våra smycken skapas för hand i vår ateljé i Stockholm. Du kan själv välja storlek och kvalité på diamanterna genom att besöka vår butik eller kontakta oss via telefon eller mail.

Classic

Vår tidlösa kollektion Classic kännetecknas av elegans och nätt design. Smycken ur Classic-kollektionen designas med runda eller fancy shape diamanter.

Se hela kollektionen

Icon

Av alla våra kollektioner representerar Icon elegans med en modern twist. Diamanten är omgiven av nätta klor som framhäver dess briljans. 

Se hela kollektionen

Bezel

Smyckets nätta design gör det behagligt att bära, och ett måste i din privata samling. Välj storlek, kvalitet och form på diamant utifrån dina personliga preferenser.

Se hela kollektionen

A.P. One

Modern infattning med en halo av vackra pavéstenar som omger en exceptionell mitt-diamant. Kan utföras med runda eller fancy shape diamanter.

Se hela kollektionen

Petit

Vår kollektion Petit består av små fancy slipade diamanter kan bäras varje dag. Välj diamantstorlek och kvalité efter egen preferens.

Se hela kollektionen

Logo

Logo representerar det mest nätta utförandet inom smyckesdesign. Den kan formges med eller utan diamanter och är den perfekta gåvan.

Se hela kollektionen

P.SON

Dessa vackra stapelbara ringar är perfekta att bäras till vardags. P:son-ringarna kan designas med diamanter i olika färg och storlek och är även perfekt anpassade att ha som vigselring.

Se hela kollektionen