Smycken

IÖGONFALLANDE SMYCKEN

Våra smyckekollektioner erbjuder olika designutförande, från modern till klassisk stil. Genom att kombinera olika former, diamanter och färger tillsammans med exklusivt detaljarbete, har vi lyckats skapa smycken som framhäver kundens personlighet på ett unikt och stilrent sätt.

Classic

Vår tidlösa kollektion Classic kan kännetecknas av elegans och nätthet. Smycken ur Classic-kollektionen är alltid handgjorda och designas med antingen runda diamanter eller fancy-slipade diamanter.

Se hela kollektionen

Icon

Av alla våra kollektioner representerar Icon Kollektionen klassisk elegans med en tvist. Diamanten omgivs av nätta klor som framhäver diamantens egen skönhet. Våra ringar och örhängen skapas med en knife-edge design, något som ger ett nätt intryck samtidigt som den strukturella uppbyggnaden håller i generationer.

Se hela kollektionen

Bezel

Bezel-infattningen kännetecknas av en tunn metallram som omfamnar diamanten. En klassisk infattning som funnits i många år. Smyckets nätta design gör det behagligt att bära, och ett måste i allas privata smyckesamling. Välj storlek på din diamant utefter din egna preferens.

Se hela kollektionen

A.P. One

A.P. One är en kollektion där en vacker diamant-halo omfamnar mitt-diamanten på ett elegant och vackert sätt. Det är en modern infattning som kan utföras med antingen runda diamanter eller fancy-formade diamanter.

Se hela kollektionen

Petit

Vår kollektion Petit består av små fancy-formade diamanter i nätta kedjor som med enkelhet kan bäras varje dag. Denna kollektion är utförd i päron-, hjärt- och oval-formad diamantslipning men kan skapas med andra diamantformer efter förfrågan.
Se hela kollektionen

Logo

Vår kollektion Logo representerar det mest enkla inom smyckedesign. Den kan formges med eller utan diamanter och är den perfekta gåvan till någon speciell. Det är också det perfekta första smycket för de som precis börjat bygga upp sin smyckegarderob.
Se hela kollektionen

P.SON

Dessa vackra vigselringar utgör den perfekta påminnelsen om livets viktigaste ögonblick. Den matchar perfekt till de flesta förlovningsringar. Ringens bredd, höjd och storlek anpassas efter er förlovningsring så att de tillsammans skapar en perfekt enhet. Ringarna skapas oftast som helallianser, men kan efter förfrågan skapas som halvallianser.
Se hela kollektionen