Smycken i Stockholm – varje ring är skapad för hand

IÖGONFALLANDE SMYCKEN

Välkommen till vår exklusiva värld av handgjorda smycken i Stockholm. Varje ring som lämnar vår verkstad är resultatet av noggrant hantverk och en passion för att skapa tidlös skönhet i smycken. Vår butik ligger mitt i centrala Stockholm – på Östermalm.

Våra smyckeskollektioner omfattar flera typer av design utföranden, från moderna till tidlöst klassiska stilar. Genom att skickligt kombinera olika former, diamanter och färger, tillsammans med exklusivt detaljarbete, strävar vi efter att erbjuda smycken som inte bara är vackra utan även personliga och unika.

Varje ring är individuellt skapad för hand, vilket ger den en unik karaktär och känsla. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och skapar smycken som speglar deras unika personlighet på ett stilrent och klassiskt sätt.

Letar du efter exklusiva smycken i Stockholm? Då har du absolut hittat rätt. På Östermalm ligger vår butik som ni kan boka tid genom att klicka här och så hoppas vi att vi ses och får skapa dina önskvärda smycken.

Oavsett om du söker en unik och exklusiv förlovningsring, en elegant bröllopsring eller ett smycke för att fira en speciell stund i livet. Vi strävar efter att överträffa förväntningar och skapa ett smycke som kommer att vara lika tidlöst som de minnen det representerar. Utforska våra kollektioner av smycken från Stockholm här nedanför och låt oss vara din partner i att skapa smycken som berättar din unika historia med elegans och skönhet.

Classic – våra klassiska smycken

Vår tidlösa kollektion Classic kan kännetecknas av elegans och enkel design. Smycken ur Classic-kollektionen är alltid handgjorda och designas med antingen runda diamanter eller fancy-slipade diamanter. Kollektionen är som den låter väldigt klassisk och går därför hem hos väldigt många och passar till allt när det kommer till mode, styling och din vardagliga outfit.

Se hela kollektionen

Icon kollektionen

Av alla våra kollektioner representerar Icon kollektionen en klassisk elegans med en tvist. Diamanten omringas av nätta klor som framhäver diamantens egen skönhet. Våra ringar och örhängen skapas med en knife-edge design, något som ger ett nätt intryck samtidigt som den strukturella uppbyggnaden håller i generationer. Klicka dig vidare för att se hela kollektionen

Se hela kollektionen

Bezel kollektionen

Bezel kollektionen kännetecknas av en tunn metallram som omfamnar diamanten. En klassisk infattning som funnits i många år. Smyckets nätta design gör det behagligt att bära, och ett måste i allas privata smyckessamling. Välj storlek på din diamant utefter din egen preferens. Klicka dig vidare här för att se hela kollektionen av våra smycken i Stockholm.

Se hela kollektionen

Bead kollektionen

Bead-kollektionen har smycken som är lekfulla och perfekta till vardags. Den perfekta gåvan! Se mer av den otroliga kollektionen genom att trycka nedanför.

Se hela kollektionen

Petit kollektionen

Vår kollektion Petit består av små fancy-formade diamanter i nätta kedjor som med enkelhet kan bäras varje dag. Denna kollektion är utförd i päron-, hjärt- och ovalformad diamantslipning men kan skapas med andra diamantformer efter förfrågan.

Se hela kollektionen

Logo kollektionen

Vår kollektion Logo representerar det mest enkla inom smyckesdesign. Den kan formges med eller utan diamanter och är den perfekta gåvan till någon speciell. Det är också det perfekta första smycket för de som precis börjat bygga upp sin smyckesgarderob.

Se hela kollektionen

P. Son kollektionen

P. Son kollektionen har perfekta vardagssmycken som kan beskrivas som stilrena samtidigt som de är lekfulla. Klicka in här nedanför för att få flera klassiska vardagssmycken från Stockholm.

Se hela kollektionen

A.P. One kollektionen

A.P. One är en kollektion där en vacker diamant-halo omfamnar mitt-diamanten på ett elegant och vackert sätt. Det är en modern infattning som kan utföras med antingen runda diamanter eller fancy-formade diamanter. Se hela kollektionen här!

Se hela kollektionen