Vigselringar för Honom

KLASSISKA RINGAR

Våra herringar smids i vår ateljé i Stockholm. Samtliga ringar har en specialdesignad insida som gör som bekväma att bära även för den ovana. Bredd och höjd kan enkelt justeras för att passa just dig.

P. Son

KLASSISK & TIDLÖS

P. Son ringen är vår mest kupade ring och formen påminner om en ellipse. Den runda formen på ringskenan är väldigt klassisk och tidlös. Insidan av skenan har en bekväm comfort-fit som gör ringen behaglig att bära.

Alexander

POPULÄR RING FÖR HONOM

Alexander är vår mest populära herring. Ringen har en något rundare profil vilket ger den ett klassiskt utseende som passar de flesta. Insidan på ringen har en bekväm comfort-fit som gör den behaglig att bära.

Philip

MASKULIN & BEKVÄM

Philip har en något plattare profil med skarpa kanter vilket ger den ett mer maskulint och hårdare utseende. Ringens insida har en bekväm comfort-fit vilket gör den behaglig att bära. Ringen kan även formges med olika bredd, kontakta vårt försäljningsteam för att veta mer.

D-Lace

MAXIMAL BRILJANS

D-Lace är ringen för dig som vill ha maximal briljans. Ringen har skarpa kanter vilket ger den ett maskulint och hårdare utseende. Ringens insida har en bekväm comfort-fit vilket gör den behaglig att bära. Ringen görs främst med pavéinfattade diamanter men kan även göras slät, utan diamanter.